Individuele begeleiding volwassenen

  1. Home
  2. Volwassenen
  3. Individuele begeleiding

We coachen je in het houden of verder ontwikkelen van je vaardigheden en ondersteunen je in het toepassen daarvan in je dagelijks leven.

We bieden individuele begeleiding die helemaal op jou is afgestemd. Of het nu gaat om geestelijke gezondheid, financiën, relaties, wonen, werk of hobby’s, Eddee staat voor je klaar. Samen we kijken we wat nodig is om jouw zelfredzaamheid te versterken en te behouden. Een paar voorbeelden: helpen plannen en structureren, psycho educatie (uitleg over een diagnose en hoe je daarmee om kunt gaan), het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het opbouwen van een sociaal netwerk, leren omgaan met emoties, ontwikkelen van dagelijkse vaardigheden zoals boodschappen doen, koken en schoonmaken. We hebben veel expertise in huis, onder andere op gebied van ASS en ADHD.

Als je door psychische kwetsbaarheid uitdagingen ervaart in je dagelijks leven en woont in de regio Zuid Holland Zuid of Midden Holland.

Dit alles gebeurt in de omgeving die het beste past. Vaak is dat bij jou thuis in je eigen vertrouwde omgeving, soms is ons kantoor in Hendrik Ido Ambacht een beter passende plek. Ben je meer van digitale zorg? Geen probleem want ook beeldschermzorg is mogelijk.

De begeleiding is vaak flexibel en kan worden aangepast aan jouw dagschema. We vragen ook wat flexibiliteit, om zo tot werkbare dagen te komen voor de hulpverleners.

Een beschikking WMO begeleiding van de gemeente waar je woont of een indicatie WLZ MPT van het CIZ (Centrum Indicatiestelling zorg).

Direct zelf aanmelden