Verwijzers

  1. Home
  2. Verwijzers

Ben je een professional in de gezondheidzorg, zoals een huisarts, WMO-consulent of jeugdprofessional? We informeren je graag over het doorverwijzen van een cliënt naar Eddee.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw cliënt kunnen betekenen, neem contact op met onze instroomcoördinatoren: voor de jeugdzorg Esmee Mijnster en voor volwassenzorg Cobie Steenhoek. Zij denken graag met jou mee en kunnen je meer vertellen over onze uitgebreide mogelijkheden.

Telefoon: 078-7850056

Via het online formulier op deze website kun je de cliënt doorverwijzen. Onze instroomcoördinator neemt dan contact met je op om de aanmelding door te spreken. Hierna volgt een telefonische screening met de client waarin we de hulpvraag in kaart brengen en kijken welk aanbod aansluit. Het resultaat van de screening kan desgewenst teruggekoppeld worden aan de verwijzer.

Eddee heeft verschillende contracten voor het bieden van hulp in de WMO, Jeugdwet en WLZ. Als er voor de gemeente een contract is, kun je bij ons terecht met een beschikking van de gemeente (en bij jeugd ook met een verwijzing van de huisarts) of een indicatie van het CIZ. Bekijk het overzicht van de gemeenten waar Eddee contracten mee heeft. 

De afgelopen tijd is ons team flink uitgebreid. Dit betekent dat er voor de begeleiding van cliënten meer capaciteit en meer expertise beschikbaar is. De wachttijden zijn kort. Bij een hulpvraag kunnen we snel schakelen en de zorg bieden die nodig is.  

Aanbod voor de jeugd

We begeleiden kinderen en jongeren met allerlei problematiek, thuis en op school. We helpen hen bijvoorbeeld met het ontwikkelen van sociale vaardigheden en zelfredzaamheid en bieden ondersteuning bij angst, depressie of een laag zelfbeeld. We bieden ook psycho-educatie bij autisme en ADHD. Daarnaast staan we klaar voor ouders. Met de methodiek Triple P versterken we de opvoedvaardigheden van ouders als er zorgen zijn over de ontwikkeling van het kind of bij emotionele- en gedragsproblemen. 

Aanbod voor volwassenen

We begeleiden mensen met allerlei problematiek, van autisme en ADHD en stemmingsstoornissen tot emotieregulatieproblematiek en nog veel meer. We helpen hen bijvoorbeeld met het aanbrengen van structuur en overzicht, activeren hen en laten hen hun eigen talenten ontdekken en inzetten. Ons doel is dat zij, zo ver als dit mogelijk is, de regie over hun leven terugkrijgen.

Wil je overleggen over de mogelijkheden voor voor jouw cliënt, neem gerust contact op met onze instroomcoördinatoren via 078-7850056. Jeugdzorg | Esmee Mijnster, Volwassenzorg | Cobie Steenhoek.

Direct zelf aanmelden