Action done!

See your Favourite Jobs! Jobs to Compare! Applied Jobs!

Oops!

You added maximum
Jobs to Compare!

Stageplaats Ambulant Begeleider Volwassenzorg

Job Details

Wil jij graag:

 • Brede ervaring opdoen in de praktijk?
 • Goede begeleiding ontvangen van een ervaren zorgprofessional?
 • Meelopen met de kwetsbare medemens?
 • Groeien in kennis en ervaring?

Dan hebben wij de juiste stageplaats voor jou!

Welkom bij Eddee Zorggroep!

Eddee ondersteunt een diverse groep cliënten met een beperking of psychische problematiek. We bieden hen coaching, begeleiding of beschermd zelfstandig wonen. Onze christelijke identiteit inspireert en drijft ons om samen met onze cliënten op te lopen, zolang zij dit nodig hebben. We werken samen als collega’s en met de cliënt vanuit onze vier kernwaarden.

Persoonlijk: Ruimte voor wie jij bent.
Deskundig: Wij weten wat we kunnen.
Flexibel: Wij zijn er voor jou, je bent welkom!
Zelfstandig: Je doet het zélf, maar niet alleen.

Wat ga je doen?
Binnen het team Ambulante Begeleiding Volwassenzorg is er vanaf september 2024 ruimte voor HBO-studenten Social Work (3e jaars of Associated Degree). Dit team begeleidt volwassenen bij hun individuele hulpvraag in de thuissituatie. De problematiek van cliënten is divers. Het team begeleidt mensen met een diagnose zoals autisme, AD(H)D, depressie, trauma of LVB. Soms is er sprake van meerdere diagnoses en zijn er vanwege de complexiteit meerdere collega’s betrokken bij een casus. Daarnaast werken we samen met andere hulpverleners en instanties die betrokken zijn bij de cliënt.

Middellange tot langdurige zorg
De cliënten bij Ambulante Volwassenzorg hebben behoefte aan middellange tot langdurige (en intensieve) zorg gericht op de geestelijke gezondheid. Dit wordt vergoed vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) of de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), soms met een indicatie voor beschermd wonen. Ons team biedt cliënten wekelijks of meerdere keren per week begeleiding, soms zelfs dagelijks. Dit gebeurt meestal op vaste momenten, maar soms ook flexibel, als dit nodig is.

Zorgplan
We werken vanuit een vastgelegd zorgplan aan doelen die gericht zijn op de zelfredzaamheid van de cliënt. De doelen lopen uiteen, ze gaan bijvoorbeeld over een mogelijke ontwikkeling, zodat de cliënt weer zelfstandig kan functioneren. Aan de andere kant kan een doel ook gericht zijn op het handhaven van de stabiliteit en het voorkomen van achteruitgang. Samen met de cliënt en de andere betrokken professionals zoeken naar een aanpak die het beste aansluit bij de cliënt. We formuleren de doelen vanuit de diverse leefgebieden, zoals sociale netwerk, financiën, administratie, dagbesteding en huishoudelijk werk.

Wij:

 • Bieden een uitdagende stageplaats waarin je ervaring op kunt opdoen met allerlei verschillende soorten problematiek en hulpvragen.
 • Hebben een open en persoonlijke werksfeer in een enthousiast team.
 • Bieden individuele stagebegeleiding.
 • Bieden intervisie en casuïstiek-bespreking met collega’s.
 • Bieden een stagevergoeding.

Jij: 

 • Volgt de HBO-opleiding Social Work of Associated Degree.
 • Herkent jezelf in onze kernwaarden: Persoonlijk, Deskundig, Flexibel en Zelfstandig.
 • Voelt je verbonden met de christelijke identiteit van Eddee.
 • Bent beschikbaar in avonduren (1 – 2 avonden per week).

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? We zien je sollicitatie van harte tegemoet! Stuur jouw cv en motivatiebrief naar info@eddee.nl. Vermeld in het onderwerp: ‘Sollicitatie Stageplaats Ambulante Volwassenzorg’. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring zoals vermeld op onze website. Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de procedure.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Jolanda Verkaik, Manager Volwassenzorg via 06-42988090 of email naar info@eddee.nl.

Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega’s. Daarom stellen we het op prijs niet benaderd te worden door externe bureaus.  

Job Status: Open

Experience: Stage Ambulant Begeleider Volwassenzorg: Volgt de HBO-opleiding Social Work of Associated Degree.

Location: Hoofdkantoor: Hendrik Ido Ambacht. Werkgebied: regio Zuid-Holland-Zuid, BAR, Midden-Holland.

Nu solliciteren

  Direct zelf aanmelden