Action done!

See your Favourite Jobs! Jobs to Compare! Applied Jobs!

Oops!

You added maximum
Jobs to Compare!

Gedragsdeskundige Zorg Volwassenen | 16 – 24 uur

Job Details

Word jij blij van:

 • Het coachen van gedreven professionals?
 • Bijdragen aan het ontwikkelen van visie op zorgverlening?
 • Invulling geven aan zorginhoudelijke kaders?
 • Een goede balans tussen werk en privé?
 • Een team met enthousiaste collega’s?

Dan zoeken wij jou!

Welkom bij Eddee Zorggroep!

Eddee ondersteunt een diverse groep cliënten met een beperking of psychische problematiek. We bieden hen coaching, begeleiding of beschermd zelfstandig wonen. Onze christelijke identiteit inspireert en drijft ons om samen met onze cliënten op te lopen, zolang zij dit nodig hebben. We werken samen als collega’s en met de cliënt vanuit onze vier kernwaarden:

Persoonlijk: Ruimte voor wie jij bent.
Deskundig: Wij weten wat we kunnen.
Flexibel: Hulp op het moment en de plaats waar dit het meeste effect heeft.
Zelfstandig: Je doet het zélf, maar niet alleen.

Cluster Zorg Volwassenen
De (gespecialiseerde) ambulant begeleiders en woonbegeleiders van cluster Zorg Volwassenen bieden zorg aan volwassenen die worstelen met diverse problematiek, van autisme, ADHD en depressie tot trauma of LVB. Vaak is er sprake van meerdere diagnoses. Vanwege de complexiteit zijn er dan meerdere collega’s of instanties betrokken bij een cliënt, zoals ggz-behandelaren en schuldhulpverlening. Veel van onze cliënten wonen op zichzelf, maar Eddee beschikt ook over enkele woonvormen, waarbij er sprake is van groepsdynamische processen naast het individuele proces.

Wat ga je doen?
Binnen het team Ambulante Volwassenzorg zoeken wij een gedragsdeskundige voor 16 – 24 uur per week. Het team is volop in ontwikkeling en groeiend. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan de ontwikkeling van zowel het zorgproduct als het team.

Advies en coaching
Als gedragsdeskundige coach je onze zorgverleners. Je daagt uit tot reflectie en geeft gevraagd en ongevraagd advies over methodieken, de juiste indicatiestelling en thema’s zoals cultuursensitief werken en identiteitsgebonden zorg. Dankzij jouw vakinhoudelijke ondersteuning m.b.t kernbeslissingen en het zorgplan, zijn de collega’s in staat de cliënt of het systeem adequaat te begeleiden.

Bij crisissituaties rondom een cliënt ben jij degene die de lijnen uitzet. Verder analyseer je de effectiviteit van de geboden hulp. Je bewaakt de consistentie in de aanpak van de zorgverlening en levert een bijdrage aan deskundigheidsbevordering. Je initieert methodiekontwikkeling of beleidsontwikkeling. Daarnaast heb je een signalerende functie, zowel op het niveau van de individuele begeleider, als op zorginhoudelijk of organisatorisch gebied. Bij de woonvoorzieningen heb je naast het individuele proces ook oog voor groepsdynamische processen en adviseer je de woonbegeleiders hierin.

Wij:

 • Bieden een uitdagende baan waarin je zowel zelfstandig als samen kunt werken in een groeiende organisatie.
 • Bieden veel ruimte om je werk zelf te plannen en organiseren, zodat je een goede balans tussen werk en privé kunt aanbrengen.
 • Hebben een open en persoonlijke werksfeer in een enthousiast team.
 • Bieden je supervisie met collega’s.
 • Schalen in op basis van je opleiding en ervaring volgens cao Jeugdzorg schaal 11.
 • Hebben goede arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop en telefoon.
 • Zijn aangesloten aan het pensioenfonds PFZW.
 • Bieden een tijdelijk dienstverband met zicht op verlenging.

Jij:

 • Herkent jezelf in onze kernwaarden: Persoonlijk, Deskundig, Flexibel, Zelfstandig.
 • Beschikt over een afgeronde, relevante WO-opleiding in de Sociale Wetenschap (bijvoorbeeld psychologie of orthopedagogiek). Daarnaast heb je kennis en ervaring binnen de GGZ en affiniteit met GGZ-zorg.
 • Beschikt over kennis van en vaardigheden in de aanpak van gedragsproblemen en psychopathologie
 • Hebt kennis over en inzicht in de maatschappelijke ontwikkelingen en het landelijke beleid t.a.v. ggz-zorg & begeleiding
 • Voelt je thuis bij een organisatie met een christelijke identiteit.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? We zien je sollicitatie van harte tegemoet! Stuur jouw cv en motivatiebrief naar info@eddee.nl. Vermeld in het onderwerp: ‘Gedragsdeskundige Volwassenzorg’. Graag zien we in je sollicitatie terug voor hoeveel uur je beschikbaar bent.

Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring zoals vermeld op onze website. Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de procedure.

Meer weten?
Voor meer informatie betreffende de functie kun je tot 15 juli contact opnemen met Anne Ottevanger, Gedragsdeskundige via 06 – 42442620 of na 15 juli met Jolanda Verkaik, Manager Cluster Zorg Volwassen, via 06-42988090 of mail naar info@eddee.nl.

Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega’s. Daarom stellen we het op prijs niet benaderd te worden door externe bureaus.  

Job Status: Open

Duty Hours: 16 - 24 uur

Experience: Gedragsdeskundige Zorg Volwassen : Beschikt over een afgeronde, relevante WO-opleiding in de Sociale Wetenschap (bijvoorbeeld psychologie of orthopedagogiek). Daarnaast heb je kennis en ervaring binnen de GGZ en affiniteit met GGZ-zorg.

Location: Hoofdkantoor: Hendrik Ido Ambacht. Werkgebied: regio Zuid-Holland-Zuid, BAR, Midden-Holland.

Nu solliciteren

  Direct zelf aanmelden