Action done!

See your Favourite Jobs! Jobs to Compare! Applied Jobs!

Oops!

You added maximum
Jobs to Compare!

Gedragsdeskundige Nitzana

Job Details

Heb je een scherpe blik op complexe casuïstiek, denk je graag overstijgend en ben je goed in organiseren en coördineren van zorg? Dan zoeken wij jou!

Functie:

In team Nitzana zoeken we een Gedragsdeskundige voor 12 tot 16 uur per week met een flexibele instelling. Nitzana biedt beschermd wonen voor jonge vrouwen die door omstandigheden niet zelfstandig kunnen wonen en individuele begeleiding in de thuissituatie. Nitzana begeleidt en steunt 11 jongvolwassen vrouwen met een psychische kwetsbaarheid. Presentie gerichte zorg legt een basis voor het aangaan van stappen in zelfredzaamheid en talenten ontplooien. We bieden deze zorg vanuit onze christelijke identiteit en een warme sfeer.

Als psycholoog of pedagoog adviseer je op de zorglijn, interventies en incidenten en ben je een belangrijke sparringpartner voor de coördinator en manager.

Als gedragskundige ben je verantwoordelijk voor de inhoud van de zorgverlening. Samen met de coördinator vorm je duo in de aansturing van het team met (ambulant) woonbegeleiders. Je bent raadgevend in de beoordeling van zorgvragen die binnenkomen. Je kijkt als specialist mee in de casuïstiek, zowel gevraagd als ongevraagd. Je bent iemand die vanuit een professionele en onafhankelijke positie een overstijgende visie op zorg kan innemen. Daarbij heb je inzicht in het organiseren en coördineren van het gehele proces van zorg. Je levert een belangrijke bijdrage aan de deskundigheidsbevordering van de medewerkers uit het team.

Je vormt samen met de andere gedragsdeskundigen van Eddee een team en hebt visie voor de zorgverlening en draagt bij aan het ontwikkelen van deze expertise binnen de organisatie.

Jij:

 • Herkent jezelf in onze kernwaarden
 • Voelt je verbonden met de christelijke identiteit van Eddee
 • Beschikt over een afgeronde, relevante universitaire opleiding
 • Kunt zelfstandig en met enthousiasme inhoudelijk verantwoording dragen voor een team
 • Houdt van creatief denken en handelt oplossingsgericht,
 • Hebt ondernemende ideeën en houdt van een persoonlijke benadering,
 • Hebt aantoonbare werkervaring met diverse psychiatrische problematieken
 • Beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden

Wij:

 • Bieden een mooie baan in een groeiende organisatie
 • Hebben een open, persoonlijke en betrokken sfeer
 • Zijn een benthousiaste en ondernemende organisatie,
 • Schalen in naar de richtlijn CAO GGZ
 • Hebben goede arbeidsvoorwaarden voor de uitvoering van je werk zoals een laptop, telefoon om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren en bieden thuiswerkvergoeding conform Nibud
 • Bieden een tijdelijk dienstverband met zicht op vast bij goed functioneren

Interesse?  

Word je hier enthousiast van? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@eddee.nl. Graag zien we in je sollicitatie terug hoeveel uur je beschikbaar bent, tevens je verbinding met onze christelijke identiteit. En wie weet kunnen we je straks verwelkomen als nieuwe collega!

Voor meer informatie betreffende de functie kun je contact opnemen met Eddee Zorggroep via info@eddee.nl of bel naar 078 785 0056. Zie ook www.nitzana.nl voor meer informatie over Nitzana.

Door te solliciteren ben je akkoord gegaan met ons privacy statement zoals vermeld op onze website. Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de procedure.

Trefwoorden:

Ambulant, hulpverlening, christelijk, zorgverlening, psychiatrie, jeugd, volwassenen, autisme

Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega’s. Daarom stellen we het op prijs niet benaderd te worden door externe bureau’s.

Job Status: Open

Duty Hours: 16-24 uur

Experience: Afgeronde, relevante universitaire opleiding en aantoonbare werkervaring met diverse psychiatrische problematieken

Location: Dordrecht en kantoor Hendrik Ido Ambacht

Nu solliciteren

Your application has been submitted.

Direct zelf aanmelden