Action done!

See your Favourite Jobs! Jobs to Compare! Applied Jobs!

Oops!

You added maximum
Jobs to Compare!

Begeleider (jong) Volwassenen TaDaiMah

Job Details

Vind jij het leuk om jongvolwassenen te ondersteunen in alledaagse zaken die voor hen een uitdaging kunnen zijn? En zoek je een baan voor maar een paar uur per week? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie:

Voor de woonlocatie TaDaiMah in Sliedrecht zoeken we een begeleider voor gemiddeld 7 uur per week. In verschillende appartementen naast elkaar wonen volwassenen met autisme en met een gemiddelde intelligentie. Ze wonen zo zelfstandig mogelijk en krijgen hulp en begeleiding waar nodig. Als begeleider in de uitvoering draai je mee in avonddiensten, activiteiten en persoonlijke begeleiding. Deze activiteiten zijn erop gericht om de bewoners te ondersteunen in alledaagse zaken en uitdagingen. De avonddienst is één keer per week van 17:00-20:30 uur. Verder zijn de werktijden in overleg. De begeleiding wordt inhoudelijk aangestuurd door twee orthopedagogen/GZ-psychologen. Je ontvangt leiding van de meewerkend teamcoördinator.

Jij:

  • Hebt een relevante afgeronde mbo-niveau 3-4-opleiding
  • Hebt kennis en ervaring binnen de zorg
  • Bent flexibel inzetbaar

Wij:

  • Bieden je een mooie baan in een warm team
  • Hebben aandacht voor scholing en ontwikkeling
  • Schalen in op basis van je opleiding en ervaring volgens de cao
  • Bieden een tijdelijk dienstverband met zicht op verlenging bij wederzijdse tevredenheid.

Interesse?

Jouw CV en motivatiebrief ontvangen we graag via info@eddee.nl. In het onderwerp vermelden: ‘Sollicitatie begeleider TDM’.

Voor meer informatie betreffende de functie kun je contact opnemen met Eddee Zorggroep via info@eddee.nl of bel naar 078 785 0056.

Door te solliciteren ben je akkoord gegaan met ons privacy statement zoals vermeld op onze website. Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de procedure.

Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega’s. Daarom stellen we het op prijs niet benaderd te worden door externe bureaus.

Job Status: Open

Duty Hours: 7 uur

Experience: Relevante afgeronde mbo-niveau 3-4-opleiding en kennis en ervaring binnen de zorg

Location: Sliedrecht

Nu solliciteren

Your application has been submitted.

Direct zelf aanmelden