Action done!

See your Favourite Jobs! Jobs to Compare! Applied Jobs!

Oops!

You added maximum
Jobs to Compare!

3e of 4e jaars Stagiaire Ambulant Begeleider team Jeugd

Job Details

Zoek jij een boeiende jaarstage voor je derde of vierde jaar? Dan kun je bij ons terecht!

Wie is Eddee?
Eddee is een christelijke zorgorganisatie en biedt zorg aan volwassenen, jeugdigen en kinderen in de regio Zuid-Holland. We zetten onze expertise in om gezinnen te ondersteunen in het opgroeien, jongeren te coachen in het volwassen worden, en jong en oud in het leren omgaan met psychische problemen of een verstandelijke beperking (zoals ASS en AD(H)D).

De zorg vindt zoveel mogelijk plaats in de eigen woonsituatie. En wanneer nodig, dus ook ’s morgens en ’s avonds. Voor jeugdigen en kinderen is er ook groepsbegeleiding.

Over de stage:
Eddee biedt jaarstages aan voor team Jeugd, voor Hbo Social Work, MWD, SPH, Psychologie. Een stagiaire loopt mee met een stagebegeleider en doorloopt het hulpverleningsproces door van aanmelding tot evaluatie en zal betrokken worden in het schrijven van evaluaties en plannen.

Verder draai je mee in teammomenten; zoals vergaderingen, intervisie, training. Op deze manier kan je het vak van ambulant begeleider en de organisatie leren kennen. In de loop van de tijd, afhankelijk van de ontwikkeling van de stagiair, mag je steeds meer zelfstandig taken en begeleidingen uitvoeren.

In Jeugd wordt verwacht ook 1 zaterdag in de maand mee te draaien in de dagbesteding. Dit geeft een bredere kijk op het werk en geeft je de mogelijkheid om naast het ambulante werk ook ervaring op te doen binnen het groepswerk.

Wat krijg je?
Bij Eddee krijg je een stagevergoeding volgens cao-jeugdzorg van € 400,- euro op basis van 32-36 uur. Daarnaast kom je terecht in een gezellig en collegiaal team.

Enthousiast?
Solliciteer snel! Stuur je CV en korte motivatie naar info@eddee.nl. In je Motivatie lezen we graag terug je persoonlijke verbinding met onze christelijke identiteit en wat je hoopt te leren in een stage.

Mocht je eerst nog vragen hebben over de stage bel dan naar 078-7850056 dan word je doorverbonden met HR of met een van de stagebegeleiders.

Job Status: Open

Experience: 3e/ 4e jaar Hbo Social Work, MWD, SPH, Psychologie

Location: Hoofdkantoor: Hendrik Ido Ambacht. Werkgebied: regio Zuid-Holland-Zuid, BAR, Midden-Holland.

Nu solliciteren

    Direct zelf aanmelden