Caren Zorgt

  1. Home
  2. Praktisch
  3. Caren Zorgt

Gemakkelijk online inzage in je dossier

Voor iedere cliënt wordt een dossier gemaakt. Hierin staan het zorgplan, rapportages en dergelijke. Dit dossier is online in te zien. Via dit dossier is ook te zien wanneer de afspraken gepland staan en kunnen berichten worden gestuurd. Het systeem hiervoor heet Caren Zorgt.

Hoe begin ik met Caren Zorgt?

Je krijgt een brief met daarin een code. Je gaat naar https://eddee.carenzorgt.nl en klikt daar ‘Nieuw account’ aan. Je krijgt vervolgens wat vragen die je beantwoordt. Je wordt ook gevraagd om een wachtwoord aan te maken. Als je een account hebt aangemaakt, log je in. Rechtsboven in het scherm vind je dan de knop “Code invoeren’. Hier kun je de code uit de brief invoeren.

Voor het aanzetten van Caren Zorgt is een mailadres nodig. Je krijgt namelijk een email als er in Caren Zorgt een bericht naar je wordt gestuurd door Eddee.

Voor het inzien van een zorgplan is een mobiel nummer nodig. In Profiel voer je jouw mobiele nummer in en deze bevestig je via jouw email. Als deze bevestigd is, zal je telkens als je het zorgplan wilt inzien, een code ontvangen op jouw mobiel. Deze moet je dan invoeren op Caren Zorgt.

Voor meer uitleg met plaatjes, klik hier.

Lukt het activeren van Caren Zorgt niet? Uw begeleider helpt u graag op weg!

Moet ik het zorgplan ‘goedkeuren’?

Het systeem geeft ten onrechte de melding dat het zorgplan nog goedgekeurd moet worden, ook als het zorgplan al actief is en door jou ondertekend is. Je kunt deze melding dan ook negeren.

Hoe weet ik dat er iets nieuws staat in Caren Zorgt?

Je krijgt een melding als een zorgplan gereed staat, als een vragenlijst klaar gezet is en als er een bericht naar u is gestuurd. Je krijgt geen melding van rapportages.

Hoe werken berichten via Caren Zorgt?

Je kunt berichten sturen naar degenen die u uitgenodigd hebt in Caren Zorgt. Je kunt geen berichten sturen naar je begeleider van Eddee. Eddee heeft deze optie namelijk niet aangezet. Je begeleider kan jou wel een bericht sturen en die kun je via het systeem ook beantwoorden.

Als je geen code hebt ontvangen of de inloggegevens kwijt bent geraakt.

Je kunt mailen naar info@eddee.nl; dan sturen we jou een nieuwe code toe.

Als je niet wilt deelnemen aan Caren Zorgt

Je bent niet verplicht om deel te nemen aan Caren Zorgt. Caren wordt pas geactiveerd als je een account aanmaakt op de site https://eddee.carenzorgt.nl. Dus als je geen deel wilt nemen, maak dan geen account aan.

Voor overige vragen

Klik hier voor de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij of kom je er niet uit? Neem gerust contact op met jouw begeleider of met het secretariaat van Eddee!

Direct zelf aanmelden