Informatieavond 4 juni

  1. Home
  2. Informatieavond De Ark

Online informatieavond voor ouders en verzorgers

Kortgeleden ontving u een brief over veranderingen in het aanbod van Eddee bij De Ark. Tijdens de informatieavond op 4 juni lichtten wij onze besluiten toe en kon u ons uw vragen stellen. Op verzoek van een groot aantal ouders/verzorgers was de bijeenkomst volledig online. De notulen van de avond worden binnenkort verstuurd.

De informatieavond vond online plaats via Teams op dinsdag 4 juni vanaf 20.00 uur. 

Verloop van de avond:

  • 19.45 – Teamslink gaat open, mogelijkheid tot inloggen
  • 20.00 – Presentatie
  • 20.30 – Ruimte voor vragen
  • 2100 – Afsluiting 

Het enige wat u nodig hebt om deel te nemen aan een Teams-vergadering is de koppeling naar de vergadering. Het fijnst is om de online vergadering te volgen vanaf een desktop of laptop.

1. Klik op de koppeling van de vergadering.
2. U komt op een pagina met de tekst ‘Deelnemen aan uw Teams vergadering’.
Heeft u geen teams op uw computer? Klik dan op ‘Doorgaan in deze browser’.
3. U komt op de inlogpagina. Type uw naam. Ook kunt u checken of uw geluid aan staat en u kunt uw camera aan of uit zetten. Als u tevreden bent klikt u op ‘Nu deelnemen’. 
4. U komt in de lobby, waarna u in de vergadering wordt binnengelaten.
5. U zit in de online vergadering. Let op: zet uw microfoon alleen aan als u iets gaat zeggen. Lees meer tips over vergaderen via teams op de site van microsoft.

Diverse personen hebben zich inmiddels opgegeven voor de informatiebijeenkomst op 4 juni. We hebben echter ook van verschillende ouders en/of verzorgers het verzoek gekregen of het mogelijk is om online deel te nemen aan deze bijeenkomst, omdat fysieke deelname niet mogelijk is. Tevens is het verzoek gekomen om deze bijeenkomst op te nemen, voor degenen die er niet bij kunnen zijn, zodat zij het later terug kunnen kijken.  
 
Dit heeft ons doen besluiten om de informatiebijeenkomst volledig online te verzorgen. Dit maakt het voor eenieder mogelijk, die kan, om direct deel te nemen en het is dan tevens mogelijk om de bijeenkomst op te nemen en later terug te kijken. Wij verzorgen dan geen fysieke bijeenkomst meer.  

Direct zelf aanmelden